30ste Heuvelland4daagse Vilt

Dit item is verlopen op 14-08-2017.

4 dagen Wandelen en Genieten …

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus wordt in de heuvelachtige omgeving van Vilt en Berg & Terblijt voor de 30e keer de Heuvelland4daagse gehouden. Enthousiaste wandelaars, de laatste jaren dagelijks ca. 6.500, verblijven 4 dagen lang in de prachtige Limburgse natuur met haar ongerepte bossen, oneindige weilanden en uitgestrekte wandelgebieden.

De routes van 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer leiden de wandelaars via bospaden en veldwegen door een heuvelachtig landschap met schilderachtige dorpjes en spectaculaire vergezichten. Alle routes zijn aangegeven met pijlen en na elke 7 à 8 kilometer is er een rust- en verzorgingsplaats; voor de wandelaars van de 7 kilometer-route is dat na ca. 3,5 km. Wandel mee in je eigen tempo of gezellig samen met een groep(je).

Programma

Natuurlijk ligt het accent tijdens deze 4 dagen op het wandelen, maar na afloop van elke wandeling kan er volop genoten worden van de gezellige sfeer en muziek in en rond het feestpaviljoen. Vanwege het zesde lustrum is deze Heuvelland4daagse anders dan andere jaren. Te beginnen met een spectaculair openingsprogramma op woensdag 9 augustus: aanvang 20:15 uur en optredens van volkszanger Peter Beentze op vrijdagmiddag en Belle Perez op zaterdagmiddag.

Verkeersmaatregelen en vervoer

In een volgende uitgave van “Via Valkenburg” een overzicht van de verkeersmaatregelen die in de omgeving van café-zaal ’t Vöske tijdens die dagen genomen worden.

Startlocatie en inschrijven

Start- en finishlocatie zijn gelegen bij het feestpaviljoen naast café-zaal ’t Vöske in Berg & Terblijt. Er kan elke dag vanaf 07:00 uur gestart worden (de wandelaars van de 7 kilometer vanaf 09:00 uur). De startlocatie is goed bereikbaar met Openbaar Vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden, voor zowel auto’s als fietsers. Arriva verzorgt zowel ’s morgens als ’s middags weer een ondersteunende  bus- pendeldienst tussen station Valkenburg aan de Geul en de startplaats in Berg & Terblijt (vv).  Inschrijven kan nog op woensdag 9 augustus tussen 13 en 17 uur en donderdag 10 augustus tussen 7 en 12 uur

Voor alle informatie over de 30e Heuvelland4daagse zie de website www.heuvelland4daagse.nl

Startdatum van het evenement 10-08-2017