Evenementen augustus 2017

• Organiseert u een evenement en staat dit nog niet in onderstaand overzicht? Dan kunt u het evenement via dit formulier aanmelden.
    De afdeling communicatie behoudt zich het recht voor om bijdragen te redigeren of niet te plaatsen.
  • Wilt u een evenementenvergunning aanvragen, lees dan verder bij Evenement organiseren.

• Let op: indien een evenement op deze evenementenkalender wordt vermeld betekent dit niet automatisch dat ook de evenementenvergunning verleend is. Kijk voor het aanvragen van een evenementenvergunning bij Evenement organiseren.

• Voor een overzicht van alle wielerwedstrijden en toertochten in Zuid-Limburg, bekijk dit overzicht.

Geselecteerde maand: augustus 2017