Bekendmakingen

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Bekendmakingen

Op deze pagina kunt u informatie vinden over verleende vergunningen en overige bekendmakingen.

Via de gratis service 'Over uw buurt' (een digitale service van de overheid) kunt u zich abonneren op informatie over uw buurt via de mail, de App downloaden (voor iOS, Windows, Android), of direct zoeken op overheid.nl.

Bekendmakingen die zijn gepubliceerd vanaf 1 januari 2020 vindt u op www.overheid.nl.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >